fredag 30 mars 2012

Lilla Noras rum

Förra sommaren delade vi ett av allrummen på övervåningen så lilla Nora skulle få ett eget rum. 
Det har tagit lite tid att få ordning där inne, har inte riktigt hittat dom där möblerna som jag velat ha, men nu så börjar det bli ordning på det. Lite saker på väggarna ska upp, gardin fattas och lite annat smått ska fixas.
I rummet är det blandat med nya och loppisfyndade möbler. Pallen, sängen och vitrinskåpet kommer från Mio och fyndades när de hade Outlet försäljning där. Den fina tavlan med alfabetet kommer från Julias vita drömmar, den är så söt.
Pläden hittade jag på Jysk och den fina sommarklänningen kommer från H&M.
Vitrinskåpet blir bra förvaring av kläder och leksaker. En klädstång ska sättas in. Tyckte det kändes luftigt med vitrindörrar när rummet inte är så stort, nu gäller det bara och hålla lite ordning där inne med ;).
Fikakalas har vi ofta här :). Den söta tavlan med det fina budskapet på är en dopgåva.

Vi valde en neutral bas med vita golv och vit och grå randiga tapeter, så kan man enkelt förändra med inredning och leksaker.

Vi ska ha en lugn och skön helg och bara ta den som den kommer och ikväll ska det kikas på Let´s dance!
Trevlig helg!
KRAM!!




söndag 25 mars 2012

Fyndat på jysk och vår i köket

Hej på er!
Vilka dagar vi har haft, sol, sol och mera sol underbart. 
I köket har det börjat bli lite vårfint, mkt blått och vitt blir det nu. Några pelargoner, lite färska kryddor och kanske en liten trasmatta fattas men sen så.


Vill ha något annat istället för klockan där borta, ser så kalt ut.
Förra året va vi nog väldigt många som föll för jysks randiga sittdynor, när jag va där i förra veckan hittade jag årets variant, tyckte dom va riktigt fina så tre stycken fick följa med hem till köket.

 Vad säger ni om årets variant?

Efter två veckors sjukstuga här har varken orken eller tiden funnits för bloggandet men nu ska jag ta mig en titt på vad ni har haft för er :)!

Stor kram till er alla goa som kikar in!

fredag 16 mars 2012

Grattis min älskade dotter!

För tre år sen föddes vår dotter! Känslan när man fick hålla henne för första gången är obeskrivlig, ett sånt känslorus är det inte ofta man får vara med om. Åren går så otroligt fort, det gäller och ta vara på tiden för den kommer aldrig tillbaka.
Idag är det din dag!
Vi älskar dig!

PS tack för tipsen i förra inlägget!

torsdag 15 mars 2012

Nu behöver jag tips från er!


Har ni börjat påska än? Här blir det inte mkt pynt inför påsk, lite blommor och björkris med fina ägg och fjädrar i tjejernas rum. Den första minipåskliljan fick följa med hem häromdan.

Nu till vad jag behöver Er hjälp med, i vår ska det planteras perenner här i trädgården och jag är en novis vad det gäller trädgård. Jag vill ha en blandning av blommor och färgerna ska gå i vitt, blå/lila och rosa. Nu blommar det mesta som finns i trädgården från maj till juli, och sen känns det helt dött, så lite förslag på lite perenner som blommar senare, från juli till september tar tacksamt emot :).
  I förmiddags va jag och lilla tjejen hos fina Sirpa och fika och kikade på deras spännande renovering som kommer bli så fint när det är klart.

Nu en lugn stund i soffan med stora tjejen som inte är riktigt bra än.
Stor kram


måndag 12 mars 2012

Vacker gammal spillkum!

Tack så otroligt mycket för alla fina ord om det nya golvet och vårt kök, ni är för söta!

Idag är det sjukstuga här, tjejerna har hög feber, inget annat så jag vet inte om det kan vara något virus som härjar kanske? Så här rullar Astrid Lindgren filmerna för fullt. 



Förra veckan vann jag en auktion på tradera, det va den här spillkumen som jag suktade efter! Älskar verkligen gammalt vitt porslin med lite patina, blir så otroligt charmigt när man har mycket (vilket jag dock inte har, men önska jag hade) och samlar allt på ett ställe.

Vår kramar till er alla fina!




lördag 10 mars 2012

Golvet är på plats!

Mitt senaste loppis fynd, kan nog inte få för många glasflaskor, hihi.
Trälådan är också ett loppisfynd
I veckan kom det nya golvet på plats i köket, och jag är helt förälskad. Vi fick ett nytt kök, så ljust och härligt, precis den där känslan som vi ville ha. Ibland är det en nackdel och renovera så mycket innan man ens har flyttat in, man har ju inte fått känna in känslan i huset. Samtidigt som det kan vara skönt och slippa bo i renoveringen...

Trägolvet kommer från Baseco, ett stålborst behandlat golv som gör att man får en liten mer rustik känsla, sedan vitlaserat och mattlackat.

I dag njuter vi av vårsolen med lite trädgårdsröj och njuter av att alla i familjen är hemma igen <3!
Lavendel på stam fick följa med hem igår!

Vad hittar ni på idag?

En fin vårdag hoppas jag ni har!

Kram 


Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...